vrijdag 11 april 2008

Fjoertoer!

We hebben weer wat op Terschelling, na de Berenloop, het roeien en Oerol is het morgen tijd voor de Fjoertoer.
40 km wandelen of Nordicwalken. Knap hoor, als je dat zomaar even doet op een zaterdagmiddag/avond! Het wordt ook nog goed weer, dus ik denk dat het wel weer heel gezellig zal zijn.

http://www.fjoertoer.nl/

Ik doe niet mee. Nooit zo'n wandelaar geweest, hoewel ik het soms wel leuk vind op het strand of in het duin. Bos- daar heb ik niets mee, ik zie liever iets en die bomen belemmeren je alle zicht op de natuur. :)
De laatste keer dat ik echt gewandeld heb, dus langer dan een half uurtje de benen gestrekt, was vorig jaar in Yorkshire. Daar hebben ze dus rotsen. We liepen van Ruswarp naar Whitby, via een voetpad met een enorme klim dr in. En daarna dus niet meer echt gewandeld, maar dat is niet enkel vanwege onverantwoorde luiheid! Het komt ook door een val in de herfst. Ik ging onderuit met mijn boodschappen, niks gebroken (geen boodschappen, geen onderdelen van mijn lichaam) en toch weken zoet mee geweest. Ik heb nu nog last van mijn voet. Dus. Anders zou ik het vást wel eh... Ach, we kunnen niet allemaal atleten zijn, nietwaar?